Dimission

Vårens studentdimission i KG ordnas lördag 4.6 kl. 10. Platsen är festsalen i Korsholms högstadium. Vi räknar med att dimissionen pågår ca en timme och 45 minuter. Föräldrar samt släkt och vänner kan delta i dimissionen. Den streamas också på KG:s Youtube-kanal. Vårens studenter bör vara på plats i festsalen kl. 9.30.

Det finns en hel del praktiska grejer att gå igenom, så de blivande studenterna träffas i festsalen fredag 3.6 kl. 14. Denna samling är obligatorisk för vårens studenter i KG. Bland annat går vi genom sittarrangemangen och programmet.

Efter studentdimissionen i högstadiets festsal tågar de nya studenterna till KG där den traditionella gruppbilden av studenterna tas. Vid regn så tas gruppbilden i högstadiets festsal.

Blombutiker samt personer som vill uppmärksamma de nyblivna studenterna kan föra sina blomsterhälsningar till KG under förmiddagen lördagen den 4.6. Vi ber studenterna att hämta sina blomsterhälsningar från KG (de finns på klädhängarna vid kansli-ingången) innan ni åker hem från dimissionen.

Tänk på att detta gäller då du skaffar din studentmössa:

Finlandssvensk studentmössa

• Hög kulle med sydd kant
• Vasa nations färger i fodret: röd – gul – svart
• Lyran 19-22 mm om du vill byta ut den till en i guld