Höstens program för företagare inleds 5.9


Höstens program för företagare inleds med företagarfrukost i välbefinnandets tecken 5.9 klockan 7.00-9.30 på Hotel Vallonia. Kolla in hela höstens program och anmäl dig!

frukost

Vi inleder hösten med företagarfrukost på Hotel Vallonia torsdag 5.9. Morgonen inleds med morgonsim i Korsholms nya simhall kl. 7-8. Frukosten serveras kl. 8-9 i den nya konferensavdelningen och tillställningen avslutas med avkopplande stretching kl. 9-9.30. Morgonsim, frukost och avslappning är gratis för alla som anmält sig via formuläret. Du behöver inte delta i alla aktiviteter utan kan anmäla dig till det du vill delta i. Representanter från Korsholms kommunutveckling, VASEK och Korsholms företagarförening deltar i frukosten.

Plats: Hotel Vallonia, Centrumvägen 3, 65610 Korsholm

Vi ordnar också företagarluncher en gång i månaden. Via länken kan du kolla in datumen för höstens företagarluncher och anmäla dig till dem. Korsholms kommun bjuder företagare i kommunen på lunch en gång i månaden. Det är ett perfekt tillfälle att knyta kontakter, nätverka och träffa andra företagare. Korsholms kommun står för lunchen till alla företagare som anmält sig.

Flera nyheter