Temakvällar

Temakväll om beskattning 13.9 kl. 17.30-20

Vår första temakväll i höst arrangeras tillsammans med Veronmaksajain keskusliitto. Skattejurist Johnny Örnberg föreläser, på finska, om olika företagsformer i beskattningen.
Kjell Nydahl från Vasek och Christoffer Granholm från Ernst & Young föreläser på svenska om beskattning vid företagsförsäljning och generationsväxling.

Beskattning vid företagsförsäljning och generationsväxling

Vid företagsförsäljning finns det många olika aspekter att beakta. Beskattningen är en fråga som alltid är aktuell och som kan kännas utmanande. Christoffer Granholm från Ernst & Young och Kjell Nydahl från Vasek har koll på vad du behöver veta och beakta ut skattehänseende när du skall sälja ditt företag. De går även igenom hur man skall tänka kring företagets bokslut, vem man behöver kontakta och vilka dokument som behövs.

Kom med på en intressant kväll i beskattningens tecken.

Kl. 17.30 kaffeservering

Kl. 18.00 Olika företagsformer i beskattningen – Johnny Örnberg, skattejurist

kl. 19.00 Beskattning vid företagsförsäljning och generationsväxling – Christoffer Granholm och Kjell Nydahl

Plats: Arbetets vänner, Formansgatan 14, 65100 Vasa

Anmäl dig här

Företagarfest 15.9

Som en del av Korsholms kommuns pågående 675- och 50-årsjubileum ordnar vi en företagarfest på Berny’s fredagen den 15 september kl. 19. Näringslivsrådet i Korsholms kommun bjuder på en trerätters middag samt välkomstskål och program. Var och en betalar själv för drycker under kvällen. Anmälan är bindande, det finns 150 platser på festen. Platserna är för företagare som antingen är registrerade i Korsholms kommun eller som driver sin verksamhet i Korsholms kommun.

Tid: 15.9 kl. 19

Plats: Restaurant Berny’s

Anmäl dig senast 10.9

Korsholm x Ilkka: Så här når du finskspråkiga kunder i Vasa och Korsholm med omnejd

Ilkkas företagsförsäljning ger råd om hur du når finsktalande kunder i Vasa- och Korsholmsområdet med hjälp av flerkanalsmarknadsföring. Redaktionen belyser Vasatidningens redaktionella arbete och arbetssätt.

Kaffebjudning

Tid: 25.10. kl. 18-20

Plats: Monitori, Ilkka-Pohjalainen huset, Sandögatan 19

Anmäl dig senast 23.10

Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

Länk till undersida med info om behandling av personuppgifter