Företagsevenemang i Korsholm

På den här sidan uppdaterar vi kommande evenemang som arrangeras av eller i samarbete med Korsholms kommunutveckling. Hör gärna av dig om du har idéer eller förslag på evenemang.

Berätta hurdana företagartillställningar du vill att vi ordnar

Fyll i vår enkät och berätta hurdant program du vill att vi ordnar för kommunens företagare! Berätta också vilken tidpunkt på dagen som oftast passar dig bäst. Genom att fylla i enkäten hjälper du oss att utveckla servicen. Det tar bara ett par minuter att svara på frågorna. Tack på förhand!

Företagarlunch

Den första torsdagen i månaden har du möjlighet att nätverka och träffa andra företagare över en lunch. På lunchen deltar även näringslivschefen och näringslivskoordinatorn från Korsholms kommun, en representant från Korsholms företagare samt en företagsrådgivare från VASEK. Korsholms kommun står för lunchen till alla företagare som anmält sig.

Tema:

Tid: 4.5 kl. 11.30

Plats: Foodz Corner på Fågelberget, Handelsvägen 4, 65610 Korsholm

Anmäl senast 2.5

Tema: Vasaregionens Utveckling Ab VASEK

Tid: 6.4 kl. 11.30

Plats: Berny’s

Anmäl senast 4.4

Tema: Österbottens företagsmentorer

Företagsmentorerna i Österbotten är erfarna företagare och affärsledare. De erbjuder sitt kunnande och sin erfarenhet kostnadsfritt till förmån för mikro- och småföretagare i regionen för att lösa affärsmässiga utmaningar. Alla samtal med mentorn är konfidentiella och processen framskrider i enlighet med just dina förutsättningar och behov. Företagsmentorerna arbetar på frivillig basis och alla deras tjänster är kostnadsfria.

Under lunchen berättar företagsmentorerna kort om sin verksamhet och hur servicen fungerar. Vi får även höra vilka orsakererna kan vara för att företagare tar kontakt med dem och varför företagare vill ha en utomstående mentor och diskussionspartner.

Tid: 9.3 kl. 11.30

Plats: Hotel Vallonia

Anmäl senast 7.3

Tema: Tips inför bokslutet

Har du funderingar kring bokslutet? Nu har du möjlighet att få tips av revisor Christoffer Granholm. Kom med på vår företagarlunch och diskutera med Christoffer vad som lönar sig att tänka på inför bokslutet.

Christoffer Granholm jobbar som revisor på Ernst & Young sedan 2008, han bor i och är hemma från Korsholm. Christoffer fungerar som revisor i ett antal små och medelstora företag runt om i Österbotten.  

Tid: 2.2 kl. 11.30

Plats: Tesses Café

Anmäl senast 1.2

Temakväll

En föreläsning med Peter Höglund

KWH, ett unikt familjeföretag i ständig utveckling

Peter Höglund berättar om historien, nuet och framtiden för ett av de för Österbotten viktigaste företagen.

Efter föreläsningen kaffeservering och diskussion.

Tid: 25.4 kl. 18-20

Plats: Korsholmssalen, Kulturhuset i Smedby

Snabbkurs i branding och marknadsföring

Vi får en snabbkurs i brandig och marknadsföring tillsammans med Frans Villanen och Sandra Sundström från Seger Marketing.
 
Under kvällen går vi igenom vad du behöver tänka på för att bygga ett starkt varumärke. Vi funderar på hur ditt företag låter, hur du ska lägga du upp din marknadsföringsstrategi för att öka försäljningen och vilka kanaler som passar bäst för ditt företag. Slutligen tar vi en titt på vad olika nyckeltal betyder och vilka nyckeltal man ska fokusera på.

Tid: 16.3 kl. 18-20.30

Plats: Hotel Vallonia

Anmäl dig redan nu, annars glömmer du bort det, men senast 12.3.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

Länk till undersida med info om behandling av personuppgifter