Företagsevenemang i Korsholm

På den här sidan uppdaterar vi kommande evenemang som arrangeras av eller i samarbete med Korsholms kommunutveckling. Hör gärna av dig om du har idéer eller förslag på evenemang.

Företagarlunch

Den första torsdagen i månaden från och med april har du möjlighet att nätverka och träffa andra företagare över en lunch. På lunchen deltar även näringslivschefen och näringslivskoordinatorn från Korsholms kommun, en representant från Korsholms företagare samt en företagsrådgivare från VASEK. Var och en betalar själv för sin lunch, men vi bokar ett gemensamt bord så att vi får sitta tillsammans.

7.4 kl. 11.30 på Vallonia i Smedsby, anmäl senast 3.4

5.5 kl. 11.30 på Fredrikas i Solf, anmäl senast 29.4 INSTÄLLD

2.6 kl. 11.30 på Berny’s i Replot, anmäl senast 29.5

Anmäl dig gärna till lunchen så att vi vet hur många som deltar.

Möte för turistföretag i Replot skärgård

Vi ordnar en gemensam träff tillsammans med Visit Vaasa och Världsarvet i Kvarken rf för företagare i turistbranschen som verkar i Replot skärgård. Inbjudan och link till anmälning skickas ut per e-post  till företag och föreningar som berörs.

12.4 kl. 14–16 på Berny’s, anmäl senast 7.4

Kom med och utveckla Replot företagsområde

Korsholms kommun arrangerar 20.4 en träff på Lindemans nätfabrik i Replot för att diskutera utvecklingen av Replot företagsområde. På mötet deltar utvecklingsdirektör Mikael Alaviitala, näringslivschef Matias Båsk, näringslivsrådet i Korsholms kommun, näringslivskoordinator Johanna Långskog, samt representanter från VASEK.

På grund av begränsat utrymme behöver du anmäla dig till evenemanget.

20.4 kl. 18–19 inledande möte för företagare på Replot företagsområde.

20.4 kl. 19–20 för allmänheten. Anmäl dig senast 19.4.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

Länk till undersida med info om behandling av personuppgifter