Företagsevenemang i Korsholm

På den här sidan uppdaterar vi kommande evenemang som arrangeras av eller i samarbete med Korsholms kommunutveckling. Hör gärna av dig om du har idéer eller förslag på evenemang.

I samarbete med Korsholms företagarförening r.f.

Kom med och träffa dina företagarkolleger i Korsholm. Korsholms kommun ordnar tillsammans med Korsholms företagarförening fyra träffar på olika ställen i kommunen i november. Under kvällen berättar vi om vår verksamhet, ger er möjligheten att presentera er samt nätverka med andra företagare. Vi bjuder självklart på kaffe & bulla. Hoppas vi ses. Välkommen med!

4.11 Replot, Berny’s. Sista anmälningsdag 1.11

11.11 Smedsby, Vallonia. Sista anmälningsdag 8.11

18.11 Tesses Café. Sista anmälningsdag 15.11

25.11 St1 Fladan. Sista anmälningsdag 22.11

Länk till undersida med info om behandling av personuppgifter

Kvällens program:

Näringslivskoordinatorn Johanna Långskog och Näringslivschefen Henna-Maija Sumuvuori presenterar sig och berättar om kommunutvecklingens planer för att stärka samarbetet med företagare i Korsholm. 

Ordförande för Korsholms företagare Maria Norrlin-Asplund berättar om föreningens verksamhet och evenemang. Maria bidrar även med nätverkstips samt fördelar om medlemskapet i företagarföreningen. 

Öppen diskussion om önskemål från kommunens företagare vad Korsholms företagarförening r.f. och kommunen kan göra för er.

Frivillig presentation av deltagarna.

Fritt mingel och nätverkande.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar.