Driftstörningar

Störningskarta

På störningskartan ser du aktuell information om var i vårt verksamhetsområde det förekommer störningar som påverkar vattendistributionen. På kartan ser du avbrott i vattendistributionen i realtid, samt information om kommande underhållsarbeten som i närområdet kan orsaka avbrott i vattendistributionen eller variationer i vattenkvaliteten.

Störningsmeddelanden

Vi informerar om störningar nuförtiden även via sms. Störningsmeddelanden skickas automatiskt till alla Korsholmare som är över 16 år och har offentlig telefonnummer. Om din telefonnummer inte är offentlig, kan du registrera dig i meddelandetjänsten.

Prenumerera på textmeddelanden om vattenavbrott om:

  • ditt telefonabonnemang är registrerat på en annan adress än din bostadsort, till exempel en tjänstetelefon
  • du har ett förbetalt abonnemang eller ett hemligt telefonnummer
  • du har förbjudit din operatör att lämna ut din adress för användning av nummerupplysningstjänster.

Du kan registrera dig för tjänsten via formuläret nedan med ett telefonnummer eller en e-postadress. Under registreringen skickas en PIN-kod för verifiering till din telefon eller e-post.

Du kan registrera mer än en adress, till exempel din arbetsplats, sommarstuga eller adressen till en nära anhörig. Informationen kan uppdateras eller raderas genom att beställa en ny PIN-kod med hjälp av formuläret nedan. Inget lösenord krävs för att använda tjänsten.

Registrera dig för meddelandetjänsten eller uppdatera dina uppgifter

Anvisningar för registrering och ändring av uppgifter

  1. Välj hur du vill att Korsholms Vattentjänstverk informerar om vattenavbrott: ett sms till ett mobilnummer, ett röstmeddelande till ett fast nummer eller ett e-postmeddelande till en e-postadress. Du kan välja ett eller flera alternativ.
  2. Ange ditt namn och telefonnummer och/eller e-postadress i fälten.
  3. Klicka på knappen Skicka PIN-kod. Du får en fyrsiffrig PIN-kod antingen via SMS, e-post eller automatiskt telefonsamtal, beroende på vilken kontaktinformation du har angett.
  4. Ange din PIN-kod i fältet och klicka sedan på OK. Du har registrerat dig i tjänsten och kan fortsätta att spara adresser i dina egna uppgifter.
  5. Klicka på knappen Prenumerera.
  6. Ange ditt postnummer, gatunamn och husnummer i formulärfälten. Det är inte nödvändigt att fylla i numret på trappuppgången eller lägenheten.
  7. Klicka på knappen Prenumerera bredvid din adress.

Du kan uppdatera dina uppgifter genom att logga in i e-tjänsten på nytt. Beställ en ny PIN-kod för att redigera eller radera dina uppgifter.