Marcus Beijar tf. kanslichef i Korsholm


Marcus Beijar är tillförordnad kanslichef i Korsholms kommun under tiden 1.5–31.12.2022.

Marcus Beijar.

Beijar arbetar som förvaltningssekreterare i kommunen och axlar nu rollen som tf. kanslichef då nuvarande kanslichef övergår till andra uppgifter från och med 1.5.

– Det känns bra att fortsätta arbeta med nya arbetsuppgifter inom en organisation som jag känner och med för mig bekanta människor. Vi har ett bra gäng och samspel inom förvaltningsavdelningen och jag ser framemot att fortsätta där, säger Beijar.

– Vi står inför utmanade och spännande tider både lokalt och nationellt. Arbetet i en kommun blir aldrig färdigt, men just nu känns det som om det händer väldigt mycket på många plan. Arbetet med att forma morgondagens kommun, utan social- och hälsovården, har bara börjat och att få vara med på ett hörn där känns bra och stimulerande, fortsätter Beijar.

Flera nyheter