Korsholms kommun bjuder in till Korsholmskalaset 18.11 – anmäl din förening eller ditt företag nu!


Lördag 18.11 är det dags för Korsholmskalaset i Botniahallen – höjdpunkten under kommunens jubileumsår. Föreningar och företag: anmäl er senast 26.9!

Affisch om Korsholmskalaset

Korsholms kommun firar i år att det gått 675 år sedan Korsholm nämndes för första gången i en officiell skrift och dessutom firar kommunen 50 år i sin nuvarande form.

Jubileumsårets huvudtillställning Korsholmskalaset ordnas i Botniahallen lördag 18.11 klockan 10-15. På programmet står bland annat:

  • mässa där lokala föreningar och företag presenterar sig och sin verksamhet
  • mattorg med lokala läckerheter
  • Hopsis och annat program för barn
  • musikframträdanden av bl.a Månskensbonden och Korsholmsgillet
  • gratis jubileumsbakelse och kaffe till de 675 första besökarna

och mycket annat.

Som konferencierer fungerar Jonathan ”Jontti” Granbacka, känd från bland annat BUU-klubben, och Jasmin Granholm, programledare för arbets- och näringsbyråns direktsända program TE-Live.

Korsholmskalaset är en fantastisk möjlighet för lokala föreningar och företag att presentera och marknadsföra sin verksamhet för korsholmare och invånare från hela Vasaregionen. Kommunens målsättning är att Korsholmskalaset blir en glad folkfest med tusentals besökare i Botniahallen.

Det är kostnadsfritt för företag och föreningar att ställa ut på Korsholmskalaset​​. Anmäl din förening eller ditt företag senast 26.9.

Länk till anmälningsblanketten med mera information för utställare.

Välkomna med!

Flera nyheter