Tillsammans för dig – Yhdessä sinua varten: Charlotta Rosenlöf


Korsholms kommunfullmäktige består av 43 förtroendevalda, men vem är de egentligen? I serien ”Tillsammans för dig – Yhdessä sinua varten” presenteras människorna bakom besluten.

Charlotta Rosenlöf. Text, teksti: Korsholm, Mustasaari. Tillsammans för dig - Yhdessä sinua varten.

Jag är Charlotta Rosenlöf, 32 år, född, uppväxt och bosatt i Solf. Jag är gift med Jonas och vi har två små barn och en katt. Jag jobbar som webbansvarig försäljare på en delikatessaffär och studerar samtidigt till en magister i socialpolitik vid Åbo Akademi.

Detta är min första period i Korsholms fullmäktige och bildningsutskottet. Jag vill vara med och skapa en bättre framtid för familjerna och klimatet med inkludering, delaktighet och jämlikhet som ledord.

Det bästa med Korsholm är alla större och mindre byar med sitt folk, sin historia och sin dialekt. Jag älskar också naturen och växlingarna i landskapet med allt från Söderfjärden till Kyro älv och Kvarken.

Nämn tre viktiga saker i ditt liv.
Familjen, naturen, god mat och dryck.

Bok, ljudbok eller film? 
Bok!

Energidryck, blåbärssoppa eller vatten?
Vatten.

Flera nyheter