Tillsammans för dig – Yhdessä sinua varten: Nina Söderberg


Korsholms kommunfullmäktige består av 43 förtroendevalda, men vem är de egentligen? I serien ”Tillsammans för dig – Yhdessä sinua varten” presenteras människorna bakom besluten.

Nina Söderberg. Text, teksti: Korsholm, Mustasaari. Tillsammans för dig - Yhdessä sinua varten.

Jag heter Nina Söderberg och bor med min sambo Dennis i Västerhankmo. För tillfället är jag hemma med våra barn Elvi (2,5 år) och Edit (10 månader).

I bakgrunden har jag en diplomingenjörsutbildning inom energiteknik och jobbar i energiklustret. Jag är glad att jag fick fortsatt förtroende att jobba vidare för att skapa ett attraktivt Korsholm där vi inom alla områden ska sträva till ständig utveckling och förbättring.

Korsholm är en pusselbit i uppbyggandet av en stark och attraktiv region. För mig är helheten viktigast och då behöver boende, fritid och näringsliv fungera. Jag tycker Korsholm har fina boendemöjligheter som vi aktivt ska utveckla och erbjuda och här finns en mångsidig fritidssysselsättning med ett rikt föreningsliv som vi ska fortsätta jobba med och stöda. Här finns små som stora företag som vi bör värna om, men också förbereda för nya företagsetableringar. Det är du och jag som ska jobba för vårt samhälle och vara stolta över vad vi har att erbjuda!

Nämn tre viktiga saker i ditt liv.
Familjen, motion och villaliv.

Bok, ljudbok eller film? 
Bok.

Energidryck, blåbärssoppa eller vatten?
Vatten.

Flera nyheter