Tillsammans för dig – Yhdessä sinua varten: Emma Dahl


Korsholms kommunfullmäktige består av 43 förtroendevalda, men vem är de egentligen? I serien ”Tillsammans för dig – Yhdessä sinua varten” presenteras människorna bakom besluten.

Emma Dahl. Text, teksti: Korsholm, Mustasaari. Tillsammans för dig - Yhdessä sinua varten.

Mitt namn är Emma Dahl, jag är 28 år och bor i Björköby med min sambo. Jag är utbildad ekonomie magister och jobbar som Project Controller på Wärtsilä. Jag tycker om att vara med och utveckla närsamhället, så en stor del av min fritid spenderar jag som aktiv inom olika föreningar.

Detta är min första period som ledamot i Korsholms fullmäktige, och jag har samtidigt fått en plats i bland annat välfärdsutskottet och samhällsbyggnadsutskottet. Genom det förtroende jag fått hoppas jag kunna bidra till att skapa ett ännu bättre Korsholm, där invånarnas välmående och goda möjligheter till boende och fritidssysselsättning i alla delar av vår kommun står högt i fokus.

Det bästa med Korsholm är våra byar med sina olika särdrag, vårt blomstrande föreningsliv och den fantastiska natur och skärgård vi har.

Nämn tre viktiga saker i ditt liv.
Nära och kära, naturen och villaliv.

Bok, ljudbok eller film? 
Bok.

Energidryck, blåbärssoppa eller vatten? 
Vatten.

Flera nyheter