Vi söker torgförsäljare till Elly Sigfrids torg i sommar!


Vill du sälja glass, bär, snabbmat eller andra produkter på Elly Sigfrids torg i Smedsby i sommar? Eller kanske öppna ett torgcafé? Korsholms kommun söker torgförsäljare till sommaren 2023!

Glasstrut

Elly Sigfrids torg är hjärtat i Smedsby, Korsholm och ett välbesökt vardagsrum för människor i alla åldrar. Korsholms kommun söker nu företagare som vill sälja sina produkter på Elly Sigfrids torg i sommar.

Vi välkomnar försäljning av till exempel glass, bär, hantverk, snabbmat och säsongsprodukter. Det finns också möjlighet att öppna ett litet utecafé på torget.

Det är möjligt att boka torgplats för hela säsongen eller per månad, men det går också att boka torgplats för kortare tid. Kommunen har fastställda taxor för dag-/månads- och säsongsbokningar.

För att boka din torgplats, kontakta Mona Martin på adressen mona.martin@korsholm.fi eller på telefonnummer +358 44 727 7323.

Du kan också kontakta näringslivskoordinator Johanna Långskog på adressen johanna.langskog@korsholm.fi eller på telefonnummer +358 44 424 0300 om du har frågor eller vill veta mer.

Länk till prislistan för försäljningsplatser.

Flera nyheter