Tillsammans för dig – Yhdessä sinua varten: Margareta Rodas


Korsholms kommunfullmäktige består av 43 förtroendevalda, men vem är de egentligen? I serien ”Tillsammans för dig – Yhdessä sinua varten” presenteras människorna bakom besluten.

Margareta Rodas. Text, teksti: Korsholm, Mustasaari. Tillsammans för dig - Yhdessä sinua varten.

Jag heter Margareta Rodas och är 54 år gammal. Jag är gift, har tre vuxna barn och egna föräldrar. Till utbildningen är jag sjukskötare med en HYH-utbildning i ledarskap. Jag är ekolantbrukare med nötkreatur.

Korsholm är en levande landsbygdskommun. Jag är intresserad av att kunna påverka besluten som blir tagna i vårt Korsholm. Korsholm har alla möjligheter till att utvecklas till en stark och konkurrenskraftig kommun. Invånarna ska ges möjlighet att kunna påverka i stora beslut som påverkar deras vardag.

Jag är en jordnära person som njuter av villalivet på somrarna. Jag tycker om att läsa faktaböcker.

Nämn tre viktiga saker i ditt liv.
Familjen, goda vänner och djuren på gården.

Bok, ljudbok eller film? 
Bok (faktaböcker).

Energidryck, blåbärssoppa eller vatten?
Mjölk, vatten och cider.

Flera nyheter