Ny näringslivskoordinator bjuder in till företagsträffar


Korsholms kommuns nya näringslivskoordinator Johanna Långskog ser framemot att utveckla servicen för företag i kommunen. Ett första steg är att träffa och höra önskemål från kommunens företagare. Korsholms kommun bjuder tillsammans med Korsholms Företagare företag till företagsträffar som hålls på olika håll i kommunen.

Johanna Långskog.

Korsholms kommun ordnar tillsammans med Korsholms Företagare fyra träffar på olika ställen i kommunen i november. Under kvällen har företagare möjlighet att nätverka och presentera sina företag. Kommunens nya näringslivskoordinator Johanna Långskog och näringslivschef Henna-Maija Sumuvuori presenterar sig och berättar hurdant stöd kommunen kan erbjuda företag samt funderar tillsammans med företagarna på hurdan service och verksamhet som önskas.

Befattningen som näringslivskoordinator är ny och tillsattes som ett led i kommunens arbete för att bli mer företagsvänlig. Näringslivskoordinatorn ska inom ramen för kommunutvecklingens verksamhet hjälpa företagare att skapa goda förutsättningar för etablering, verksamhet, tillväxt och välfärd.

– Jag ser fram emot att få utveckla servicen för företag i Korsholm och att hjälpa företag att bland annat skapa nätverk för att tillsammans bli starkare, säger Långskog.

Under företagskvällarna berättar ordförande för Korsholms Företagare Maria Norrlin-Asplund om föreningens verksamhet och evenemang.

Företagskvällarna ordnas kl. 18.30–20 på följande platser

  • 4.11 Replot, Berny’s Café & Restaurant
  • 11.11 Smedsby, Hotel Vallonia
  • 18.11 Vassor, Tesses Café
  • 25.11 Helsingby, St1 Fladan.


Med tanke på serveringen önskas förhandsanmälan. Ytterligare info och anmälningsblankett hittas via kommunens webbplats.

Läs mer om och anmäl dig till företagsträffarna

Flera nyheter